Skövde

Välkommen till Skövde

Deltävling 3


Välkomna till Skövde och DV8 Junior Masters 2016!


Det är en ära för oss i Skövde att för 24:e få arrangera denna ungdomstävling, vi var med när tävlingen startades och haft förmånen att följa alla ungdomar på en magisk resa i bowlingens häftiga värld.

Som vanligt bjuder vi in till en spännande turnering i O´Lerays Bowling och Restaurang som ligger i Arena Skövde, mitt i centralorten, 10 minuter från resecentrum och boende.

Passa på att göra ett besök hos Arena Skövdes upplevelsebad som 5 år på raken är utnämnt till Sveriges bästa badanläggning! Vi kan garantera att det är värt ett besök!

All information vad som finns att göra i Skövde hittar du på vastsverige.com/skovde så checka in och gör ett besök i staden!

Välkomna önskar vi på O´Learys Bowling och Restaurang Arena Skövde.


I kvalet lottas alla banor
Till starter
Till Resultat
Till Scoring
BOENDE
Välkomna till Skövde där hallens spelarhotell är Scandic Billingen som är beläget vid resecentrum mitt i centrala Skövde med endast 10 minuters gångväg till Arena Skövde där O´Learys Bowling ligger
Scandic Billingen erbjuder rabatterade priser enligt följande:

Enkelrum 630:-
Dubbelrum 1070:-
Extrabädd 200:-

Priserna inkluderar full frukost

Bokningskod D000027112 ange O´Learys Bowling ring direkt till hotellet och boka på 0500 – 745022.
20-mils regeln
20-milsregeln gäller och alltid från klubborten. Sista kvaldagen är reserverad till långväga gäster (mer än 20 mil). Denna regel gäller fram till en vecka efter anmälningssidan öppnat. Därefter är det fritt fram för alla. Vi kommer att avanmäla alla som inte respekterar denna regel.
Banprofil

WTBA Atlanta 38 feet